VÅRA TJÄNSTER


Vi utför allt gällande försäkringsskador på personbilar, lätta lastbilar och husbilarPlåtBil & Skadeservice utför alla typer av karosserireparationer och har specialister för alla typer av skador. Vi har den senaste utrustningen, vilket krävs för att vara en modern plåtverkstad. Vi är även (som 1 av 5 i Sverige) godkända för att reparera elbilen TESLA. Denna bil är nästan helt byggd i aluminium vilket ställer extremt höga krav på oss som skadereparatörer.

Vi har även ett flertal tekniker som är utbildade för att reparera VW, Audi, Seat och Skoda. Sedan 2017 är vi även Nissan- certifierad skadeverkstad. Vi har avtal med alla försäkringsbolag och 2016 blev vi belönade med att bli Årets Verkstad av Länsförsäkringar Skåne.

LackSedan 2004 har Bil & Skadeservice lackerat merparten av sina skador själv och idag har vi egen lackering i både Klippan och Helsingborg. Vi har valt att använda oss av Spies Hecker som färgleverantör då dom möter upp vårt höga krav på kvalitet. Idag har vi 9 medarbetare inom lackering, och dessa vidareutbildas fortlöpande i nya tekniker och material

ACSedan 2020 jobbar vi med AC- fyllningar på alla anläggningar. (R123 och R1234) Vi lägger stort fokus på utbildning och utveckling av våra tekniker, vilket förenklar arbetsprocessen och kortar ner tiden din bil är i verkstaden. Vi jobbar med de senaste maskinerna och är som alltid noga med säkerhetsföreskrifterna!

Glas


Vi har avtal med alla försäkringsbolag och i regel byter teknikern din ruta under samma dag. I många fall så kan vi även laga vindrutan medan du väntar. Vi använder den senaste tekniken och tar hjälp av datorer för att kalibrera ev. sensorer och givare som kan sitta i din vindruta. Vi tar hand om din glasanmälan direkt på plats och ansvarar för hela processen med försäkringsbolaget. Välkommen in med din stenskottsreparation på vår drop-in!

PlastPlast blir mer och mer vanligt på våra moderna bilar. Vi möter branschens höga krav och strävar efter att alltid ligga i framkant. Vi är godkända plastreparatörer och har specialutbildade tekniker för detta.

Svetsning, limning och värmeriktning är inga problem. Eftersom vi plastreparerar de delar som går blir det både kostnadseffektivt och bättre för miljön!

HELSINGBORG


Karbingatan 12

254 67  Helsingborg


Tel: 010-33 33 429

Email: 

helsingborg@biloskadeservice.se

BERGA


Mörsaregatan 10

254 66  Helsingborg


Tel: 010-33 33 429

Email: 

berga@biloskadeservice.se

KLIPPAN


Ravingatan 6

264 39 Klippan


Tel: 010-33 33 429

Email: 

klippan@biloskadeservice.se

LUND


Kalkstensvägen 20

224 78 Lund


Tel: 010-33 33 429

Email:

lund@biloskadeservice.se

MUNKA-LJUNGBY


Mästaregatan 12

266 32  Munka-Ljungby


Tel: 010-33 33 429

Email: munkaljungby@biloskadeservice.se